Upiti

Upiti su osmišljeni zato da bi svi zaposleni u agenciji mogli na jednom mestu da vode evidenciju i obrađuju postojeće upite. Za upit smatramo izraženu želju potencijalnog kupca da kupi određenu putnu uslugu. Podaci tog kupca i kriterijumi putovanja se beleže u upitu i svi zaposleni mogu zajedno da ih obrađuju, ostavljaju komentare i rade na njim. 

 

Predlog agencija koje imaju navedenu destinaciju. (destinacije uneti u polje “Destinacije” i razdvojiti ih zarezom – ,):

 

Javni link za upite:

Upite možete prikupljati i online. Svaka agencija ima svoj link koji može da postavi ili na svoj sajt, šeruje na fejsu, instagramu, tvitteru i kada posetioci tog linka popune formu za upit, upit se upisuje u Travelcollab tabelu i zaposleni u agenciji mogu da ga vide i rešavaju. Link za taj upit se nalazi na stranici agencije (link do te stranice je ime agencije u gornjem desnom uglu). Sam link se nalazi na stranici agencije ispod logo-a agencije.

Klikom na ovaj link, posetioci odlaze na lepo dizajniranu stranicu sa podacima vaše agencije gde se nalazi i formular koji posetioci mogu popuniti i poslati vam upit. Ovaj link možete da postavite na svom sajtu, FB profilu itd…

Izgled stranice:

 

Lokacija upita

Svi zabeleženi upiti se nalaz na početnoj strani u tabeli, u tabu “Upiti”: