1. Registracija:

Da bi ste počeli sa radom u Travelcollab-u potrebno je za početak registrovati lični profil. Predlažemo da koristite lični mail jer će profil ostati zauvek vaš bez obzira u kojoj agenciji radite. Na sličici ispod možete videti kako da sa početne stranice registrujete profi.

 

 

2. Kreiranje agencije:

Pošto ste registrovali profil, potrebno je da kreirate svoju agenciju (ukoliko je vaša agencija za koju radite već u sistemu, preskočite kreiranje, pronađite je na listi i kliknite na nju). Ovo se radi klikom na veliko roze dugme “dodaj agenciju”, potom unosom imena agencije u polje “Ime agencije” i klikom na dugme sačuvaj.

 

 

 

3. Popunjavanje podataka o agenciji:

Sada ste vi i vaša agencija u sistemu i možete uneti ostale podatke o agenciji. Podatke koje unesete na ovoj stranici će se dalje pojavljivati na svim dokumentima agencije – ugovori, najave, priznanice, vaučeri, uplatnice, knjiga KEPTA

 

4. Povezivanje zaposlenog sa agencijom:

Da bi se zaposleni povezao sa agencijom koja je već u sistemu, potrebno je da posle registracije pronađe svoju agenciju na spisku agencija i klikne na nju. Njegov zahtev će stići menadžeru te agencije i menadžer će biti u mogućnosti da odobri ili odobri povezivanje zaposlenog sa agencijom. Svi zaposleni koji su povezani sa agencijom su izlistani na stranici agencije.

 

5. Razlika između menadžera i zaposlenog:

Menadžer je osoba koja je kreirala agenciju i ona obično ima više odobrenja u sistemu od zaposlenog u agenciji. Mendažer može da odobri ili ne odobri povezivanje zaposlenog, može da izbriše aranžman, može da promeni datum kupovine aranžmana – što u najvećem slučaju nije dozvoljeno korisniku sa statusom “zaposlenog” ali se po specijalnoj potrebi može odobriti.

 

Na sledećoj stranici vidite kako napraviti aranžman, generisati ugovor, najavu priznanicu