Archives: Travelcollab Products

Nove funkcionalnosti

Korisnici koji su na nekom od paketa sa pretplatom, imaju pravo da predlažu nove funkcionalnosti, dokumentaciju itd i mogu da očekuju da će odgovor na predloge dobiti u dogledno vreme a potom i realizovanje predloga ukoliko je predlog izvodljiv.
Rok za odgovor na predlog je 2 radna dana od strane Travelcollab aplikacije.

Predlog se može naći u javnoj raspravi među korisnicima koji koriste neki od paketa sa pretplatom, te ukoliko se veći broj korisnika složi da je funkcionalnost potrebna, značajno će ubrzati njenu izradu.

 


Brži serveri

Kada su stranke u agenciji ili na telefonu, svaka sekunda je bitna. Usluga “Brži serveri” omogućava da vaš upit u aplikaciji – pretraga određenog kupca ili aranžmana ne traje duže od sekundu dve. Ponekad, u sred sezone kada su sve agencije online i vrše masovno pozivanje aplikacije, dolazi do usporenja iste jer je server na “besplatnom” paketu preopterećen. Korisnici koji koriste uslugu “Brži server” ne znaju šta znači “preopterećenje servera”.


Spisak putnika

Na stranici “Spisak putnika” možete dobiti spisak putnika po bilo kojem osnovu i dalje taj spisak možete generisati u PDF, ištampati itd. Grupno slanje poruka-obaveštenja je takođe u planu:
Primer: – spisak svih putnika koji putuju za Paraliju 29. Jula. Ili spisak svih putnika iz prvog autobusa za određeno putovanje.


"Standard" Paket

Ovo je početni napredni paket koji korisnicima daje dodatne moćne mogućnosti upravljanja informacijma o aranžmanima i putnicima.

Paket podrazumeva:

  1. Standardne funkcije Travelcollab aplikacije.
  2. Ubrzan rad aplikacije jer se koriste TopSpeed serveri.
  3. Opširnija dokumentacija – Profakture, Fakture.
  4. Proširena polja za informacije o putnicima – broj autobusa, broj sedišta, broj sobe (korisno organizatorima)
  5. Spisak putnika” – baratanje spiskom putnika koji se dobija unošenjem zadatih kriterijuma od kojih su neki – destinacija, datum polaska, smeštaj. Po dobijenom spisku, spisak se može štampati, a u planu je i slanje poruka i obaveštenja izabranoj grupi putnika.
  6. Tag – još jedan način da se sa lakoćom grupišu aranžmani i putnici, saznajte više o Tag-u OVDE
  7. Blagajna(uskoro)
  8. Vaučer(uskoro)
PAKET Početnik Standard Napredni
Regularna cena: FREE 30€ USKORO
CENA
Akcija do kraja 2018
FREE
mesečno
20€

mesečno
USKORO
mesečno
Broj korisnika 1 4 neograničen
Broj poslovnica 1 2 neograničen
Brži serveri
Čuvanje podataka: Aranžmani, organizatori, putnici, uplate.
Brendirani dokumenti: ugovori, najave, priznanice
Automatski obračun i prikaz dugovanja
KEPTA knjiga
Napredni izveštaji(uskoro)
Spisak putnika(uskoro)
Blagajna(uskoro)
Login za putnike (uskoro)
Važi za korisnike koji su se registrovali do kraja 2018 godine i aktivno koriste aplikaciju. Korisnicima koji
se registruju posle 2018 godine ove funkcionalnosti neće biti dostupne u besplatnom paketu.

 

CENA PAKETA: 30e/20e promo(važi do kraja 2018 godine)


Tag

Funkcionalnost koja služi da bi se grupisalo više aranžmana iliti putnika u jednu celinu te da bi se za tu celinu mogli dobiti korisni podaci kao što su spiskovi putnika, busing lista za autobuse. Ova… funkcionalnost je namenjena organizatorima i agencijama koje organizuju bilo koje vrste grupnih putovanja i izleta. Read more


Brza pretraga agencija organizatora za zadate destinacije

Iskusan subagent obično u glavi drži “spisak agencija” koje nudi za destinacije koje mu putnici traže. Međutim, šta se dešava u sred sezone kada taj “izvor” presuši, kada te agencije koje on ima u glavi nemaju odgovarajuću ponudu za putnika jer su najverovatnije već popunile kapacitete? Read more


Login za putnike

Navike putnika i potrošača se menjaju, internet polako ulazi u svaku poru kupovnog procesa. Kupci preko interneta pretražuju, kupuju i proveravaju status svojih kupovina. To ne znači da agencije trebaju da se plaše razvoja situacije. One sada situaciju mogu da okrenu u svoju korist. Travelcollab će omogućiti agencijama korisnicama aplikacije da svojim putnicima pruže najmoderniji Read more


Napredni izveštaji

Iako trenutni izveštaji daju prilično solidan uvid u poslovanje agencije, moguće je dobiti i napredne opcije koje će menadžmentu omogućiti da na još bolji način sagleda poslovanje agencije na osnovu tog uvida donese dobre odluke.Read more


blagajna

Blagajna

Uz pomoć blagajne agencija vodi evidenciju o uplatama i isplatama u gotovom novcu. Aplikacija već ima rešenje za vođenje evidencije o uplatam i isplatama međutim ovaj dodatni modul treba da unapredi postojeću evidenciju kao i da omogući da budu zadovoljene sve zakonske norme. 

Više o pojmu “blagajna”, njenoj funkciji i značaju možete pročitati u sledećem tekstu: “Uplate i isplate u gotovom novcu blagajna.“.


Modul za organizatore

Poslovanje agencija organizatora je znatno kompleksnije od poslovanja subagenata te su im potrebne moćnije funkcionalnosti. Pored toga što su im potrebne funkcionalnosti za vođenje svojih tura, kapaciteta, agencije organizatori aranžmane i ostale turističke usluge putniku prodaju na sledeće načine:Read more